Installation af ventilation

Koldt & Ryø er din lokale installatør af ventilationsanlæg

30 års erfaring
med el-installation

Medlem af Tekniq Garanti

Ventilation til virksomheder

El-installatør til ventilation

Overvejer du at installere ventilationsanlæg? Der er store fordele ved at installere ordentlig ventilation i hjemmet såvel som på arbejdspladsen – uanset om der er tale om kontorer, butikker, fabrikker, industri eller kommuner, offentlige institutioner og skoler.

5 Fordele ved variabel, behovsstyret ventilation (VAV)

  • Store energibesparelser
  • Sundt og godt indeklima
  • Bedre trivsel
  • Øget produktivitet
  • Temperatur justeres automatisk og varme genanvendes
 

Ring på 39 65 75 33, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på installation af ventilationsanlæg.

Vi dækker København, Lyngby, Hellerup, Vedbæk og resten af nordsjælland. Vi installerer for mange erhvervsvirksomheder, institutioner m.v. 

Det er en god idé at bestille tid i god tid, så kommer vi gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på installering af ventilation.

Spar på energien med variabel ventilation

Koldt & Ryø El har viden og indsigt i den nyeste teknologi om styring af komfort- og procesventilation i kontorer, mødelokaler og produktionslokaler.

Frisk luft er en forudsætning for godt indeklima og trivsel. Ved hjælp af CO2- og temperaturfø­lere tilpasses luftudskiftningen i et lokale til det aktuelle behov.

Det vil sige, at temperatur og personbelastning i lokalet automatisk fører til behovsstyret ventilation (VAV). Den ”variable” ventilation reducerer energiforbruget markant.

Procesventilation er kort fortalt en mekanisk udsugning, der fjerner forurenet luft på udvik­lingsstedet. Det tilfører samtidig ny, frisk luft i passende mængde med den rette temperatur.

Koldt og Ryø El udfører i dag processtyringer i industrien, laboratorier, renrum og trykstyrede rum. I forbindelse med ventilationsstyringer udfører vi også røg- og brandspjældsinstallationer.

Erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner m.v.

Vi har mange års erfaring i at levere ventilation til erhvervsvirksomheder, institutioner m.v. Vores referencer og samrabejdspartnere omfatter bl.a. Rigshospitalet, Københavns Universitet og Novo Nordisk. Se flere her.

Ring og hør mere på 39 65 75 33. Vi kommer gerne ud og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på installation af ventilation. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Referencer & samarbejdspartnere