Netværksinstallation/ datainstallationer

Vi løser alle typer af el-installationsopgaver

30 års erfaring

Medlem af Tekniq Garanti

Aut. el-installatør

Sikker data- og netværksinstallation

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at man med netværksinstallationer skal være meget forsigtig. Det er afgørende at sikre sig ordentligt.

Når man arbejder med datainstallationer, kræver det en stor portion faglig viden, som desværre ikke alle elektrikere besidder. Ligesom på de fleste andre markeder er der her en lang række faldgrupper og firmaer, som du med fordel kan holde dig langt fra.

Hos Koldt & Ryø har vi mange års erfaring med netop netværks- og datainstallationer, og vi hjælper dig meget gerne – også med en grundig og kvalitetsbevist vejledning.

Ring i dag på 39 65 75 33, og få en snak om netværksinstallation. Vi kommer gerne ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Grundig forventningsafstemning og klar køreplan

Når vi påtager os en opgave, som omhandler netværksinstallation, vil vi først og fremmest gå opgaven omhyggeligt igennem med dig.

En grundig forventningsafstemning og en klart defineret køreplan for projektet er klare nøgleord hos os. På denne måde sikrer vi nemlig, at vi har alle de data, vi skal bruge.

Vi følger udviklingen, opdaterer og efteruddanner os

At lave datainstallationer er langt fra, hvad man kan kalde en normal elektrikeropgave, idet der kan gå meget galt i forhold til maskiner m.m. Derfor har vi hos Koldt & Ryø El fokus på at videreuddanne os løbende.

Vi har fokus på udviklingen inden for dette marked, for det er vigtigt for os at være bedst muligt klædt på til at varetage alle slags opgaver.

Netop dette aspekt er noget, du virkelig vil kunne mærke, når vi tager hånd om dine datainstallationer for dig.

Måske er det også derfor mange store virksomheder og institutioner som Novo Nordisk, Rigshospitalet, Københavns Universitet m.fl. vælger os som deres samarbejdspartner.

Vi tilbyder alt i el-installation og projektering, bl.a.

  • Renoveringsopgaver
  • Intelligent House Control
  • Intelligente Bygningsinstallationer
  • Dørtelefonanlæg 
  • Hotelsystemer

Ring på 39 65 75 33 og hør nærmere. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Netværksinstallation af autoriseret elektriker

Netværksinstallation udført af en autoriseret elektriker er ganske enkelt et must, som er umuligt at komme udenom, når opgaven skal udføres og løses på rigtig vis.

Hos Koldt & Ryø anbefaler vi altid både nye og gamle kunder udelukkende at benytte sig af en autoriseret elektriker. Det vil nemlig som oftest blive en væsentligt dyrere løsning at benytte sig af en ikke autoriseret elektriker, når man skal have foretaget netværks- og datainstallationer.

Et andet aspekt, som er godt at skrive sig bag øret, er desuden, at installationerne skal være sikre at bruge i hverdagen og ligeledes være sikre at vedligeholde. Dette er blot endnu en grund til, at det bestemt ikke er uden betydning, hvilken elektriker du skal vælge at bruge til opgaven.

Data- og netværksinstallationer hos Koldt & Ryø 

Står du foran at skulle have foretaget opgaven med overskriften netværks- og datainstallationer, og er du i tvivl om hvordan opgaven løses korrekt og på bedste vis, så er Koldt & Ryø klar til at komme og levere en optimal løsning på opgaven.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt på professionel og sikker vis, og vi garanterer, at du vil have glæde af vores håndværk i de næste mange år.

Kontakt os meget gerne i dagtimerne på telefon 39 65 75 33, eller skriv til os via sidens kontaktformular, så vender vi hurtigt muligt tilbage med et svar.

Et samarbejde med os, betaler sig virkelig, og vi glæder os til at vise dig, hvad vi kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: