Koldt og Ryø El – hvem er vi?

Din lokale el-installatør i København, Lyngby og omegn

30 års erfaring

Medlem af Tekniq Garanti

Aut. elektrikerfirma

Vores historie

Koldt & Ryø El er dit lokale, autoriserede el-installationsfirma i Københavnsområdet, Lyngby, Hellerup, Vedbæk og resten af nordsjælland.

Vi fik navnet, Koldt og Ryø El, i 2007, men vi har mere end 30 års erfaring som elektrikerfirma.

Vores autoriserede elektrikere tilbyder dig høj service, høj faglighed og høj kvalitet. Vi er desuden medlem af Tekniq's Garantiordning, der dækker fejl og mangler op til 75.000 kr. inklusiv moms for private forbrugere. 

Vi tilbyder alt inden for el-installation og projektering, bl.a. 

  • Renoveringsopgaver
  • Intelligent House Control
  • Intelligente Bygnings-installationer
  • Dørtelefonanlæg 
  • Hotelsystemer

Ring på 39 65 75 33, og fortæl os om din el-opgave. Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på din el-opgave.

Hvorfor Koldt og Ryø El kan tilbyde lidt mere

Koldt & Ryø El er på forkant med den teknologiske udvikling uden at gå på kompromis med hverken det gode håndværk eller den gode service. Vi har fokus på at følge den teknologiske udvikling og efteruddanne os, så vi altid er opdaterede og kan tilbyde dig det bedste.

Vi lægger vægt på at udføre alle opgaver i høj kvalitet og gerne i tæt dialog med dig. Uanset om det er komplekse og simple opgaver, udfører vi dem med stor fleksibilitet.

Når der er flere mulige løsninger, sørger vi for at informere dig om de forskellige alternativer, så du får den bedst mulige løsning. 

Vores kundekreds og opgavetyper

I begyndelsen udførte vi primært opgaver for erhvervskunder inden for traditionelle el-installationer og processtyringsopgaver på ventilation.

I dag servicerer vi en bred kunde­kreds ud fra den nyeste viden og erfaring med el-installation, intelligente styringsopgaver, netværksinstallationer og rådgivning.

Vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse og ser langvarige relationer som en kvalitet.

Kontakt os allerede i dag – Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: