Montering af HPFI-relæ

Koldt og Ryø er din lokale ekspert i HPFI-relæ

30 års erfaring

Medlem af Tekniq Garanti

Aut. el-installation

Sikker montering af HPFI-relæ

Når emnet er montering af HPFI-relæ og el-installation, skal du vælge Koldt & Ryø El. Vores håndværk er i orden, og vi leverer et godt resultat i hver eneste opgave, vi bliver stillet.

Vi tilbyder alt inden for el-installation, projektering og dimensionering af el- og belysningsanlæg til fejlfinding, reparation og servicering, herunder:

  • Renoveringsopgaver
  • Intelligent House Control
  • Intelligente Bygningsinstallationer
  • Dørtelefonanlæg 
  • Hotelsystemer

Ring nu på 39 65 75 33, og få et uforpligtende tilbud på montering af HPFI-relæ. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi dækker Københavnsområdet, Lyngby, Hellerup, Vedbæk og resten af nordsjælland.

HPFI-relæ med garanti

Når du får monteret dit HPFI-relæ af Koldt & Ryø El, er du garenteret en seriøs og professionel aut. elektriker. Hos os er du ganske enkelt sikret godt og veludført arbejde.

Koldt & Ryø El har gennem flere årtier været leverandør af gode og stabile løsninger til store og små familier og virksomheder. Det er vigtigt for os, at hver eneste kunde går fra et samarbejde med os med et smil på læben, og vi går derfor den ekstra mil for vores kunder.

Vi er vi naturligvis medlem af Tekniq Garanti, som er garant for en ordentlig elektriker og dækker fejl og mangler med op til 75.000 kr. inklusiv moms for private.

Det ér virkelig afgørende at vælge den rette specialist til installation af dit HPFI-relæ helt fra starten af, hvis du ønsker at undgå at løbe ind i vanskeligheder, og at opgaven potentielt bliver forsinket. Lad med ro i maven Koldt & Ryø El kigge nærmere på din el-opgave.

El-installation hos Koldt & Ryø El

Hvis du ønsker at få en uforpligtende snak med os, så giv os endelig et kald på 39 65 75 33, og vi har helt sikkert tiden til at snakke en eventuelt kommende installation igennem.

Du er altid mere end velkommen til at ringe til os eller skrive til os via sidens kontaktformular – vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Tilbud på HPFI-relæ

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på montering af HPFI-relæ. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: