El-installationer i København, Bagsværd, Lyngby m.v.

Koldt & Ryø er din lokale el-installatør

30 års erfaring

Medlem af Tekniq Garanti

Høj faglig kvalitet

Erfaren, aut. elektriker til el-installationer

Hos Koldt og Ryø El udfører vi alle former for el-installationer for både private og virksomheder i København, Bagsværd, Lyngby og omegn. Vi har 30 års erfaring og garanterer altid høj kvalitet, høj service og høj faglighed i vores løsninger. 

  • Renoveringsopgaver
  • Intelligent House Control
  • Intelligente Bygningsinstallationer
  • Dørtelefonanlæg 
  • Hotelsystemer

Ring på 39 65 75 33, og få et uforpligtende tilbud på din el-installationsopgave.

Renovering og el-installation 

Vores arbejdsom­råder omfatter alt lige fra renovering, projektering og dimensionering af el- og belysningsanlæg til fejlfinding, reparation og servicering.

Derudover skal du vide, at vi også altid tænker i alternative og anderledes løsninger, end de helt traditionelle veje at gå, for at sikre dig den løsning, der passer bedst her og nu – og fremover.

El-installationsfirma på forkant

I Koldt & Ryø El får du et el-installationsfirma, som hele vejen rundt er på forkant.

Vi følger hele tiden med i den teknologiske udvikling på markedet, og vi er hele tiden på forkant med disse udviklinger og ændringer. På denne måde er vi i stand til at tilbyde dig den bedste aftale uden at gå på kompromis med hverken det gode håndværk eller den gode service.

Hos Koldt &Ryø udfører vi altid vores arbejde med stolthed. Vi ved, hvad vi kan, og vi elsker det, vi laver. I vores virksomhed lever vi efter den grundtanke, at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille.

Vi er i stand til at udføre alle opgaver fra de helt simple til de mere komplekse. Uanset opgavens omfang og øvrige karakter går vi altid til den konkrete opgave med en professionel tilgang.

Hos Koldt & Ryø sætter vi en ære i, at vores kunder er tilfredse, og vi ser langvarige relationer som en kvalitet.

Ring i dag på 39 65 75 33, og fortæl os om din opgave. Vi kommer gerne ud og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.