Butiksbelysning, erhvervsbelysning m.v.

Koldt og Ryø El er din lokale el-installatør i København og Nordsjælland

30 års erfaring

Medlem af Tekniq Garanti

Aut. el-installation

Opsætning af butiksbelysning 

Når du skal bruge butiksbelysning til din forretning, kan det på mange måder være et besværligt og uoverskueligt projekt.

Læs blot videre her på siden, hvis du ønsker at blive klogere på emnet butiksbelysning. Her kan du finde en række gode råd til, hvilke aspekter du skal have for øje når du vælger din butiksbelysning, og du kan læse om, hvorfor du altid skal søge hjælp hos Koldt & Ryø El.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for el-installation og projektering:

  • Renoveringsopgaver
  • Intelligent House Control
  • Intelligente Bygningsinstallationer
  • Dørtelefonanlæg 
  • Hotelsystemer

Ring nu på 39 65 75 33, og fortæl os om din el-opgave. Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Gode råd til butiksbelysning

Når du skal finde den optimale løsning for netop dig og din forretning, kan det ganske enkelt være en jungle at finde rundt i.

Der findes rigtig mange forskellige selskaber, som tilbyder rigtig mange forskellige løsninger, når emnet er butiks- og erhvervsbelysning.

Grunden til, at det er så utroligt vigtigt, at du vælger den helt rigtige løsning angående belysning til din forretning, er, at belysningen har så afgørende et formål – det, den skal, er at fremvise dine varer på den bedst mulige vis og skabe en behagelig stemning i din butik.

Hvis din belysning ikke fungerer, som den skal, kan det ganske enkelt have en negativ effekt på dit salg og din omsætning.

Spar penge på el med en energirigtig løsning

Når du skal vælge ny butiksbelysning, har du naturligvis økonomien for øje.

Som virksomhed har du formodentlig en udfordring i forhold til dine driftsomkostninger i form af husleje og forbrug. Derfor er det af afgørende betydning for dig at vælge en energirigtig løsning, som vil kunne bidrage positivt til din økonomi.

Når du står og skal finde netop denne løsning, er det altså vigtigt for dig at få et overblik over de samlede omkostninger, og de besparelser, du vil finde ved at skifte eller forny din belysning i butikken.

En af de ting, du nødvendigvis skal kigge efter, er hvilken el-pære den nye butiksbelysning indbefatter. Når du vælger den rigtige pære, kan du opnå store besparelser.

Ofte er det muligt at reducere sin el-regning med op til 50 %, hvis man går over til LED-pærer i sin butiksbelysning.

Lad os hjælpe dig med din butiksbelysning

Hos Koldt & Ryø El har vi stor erfaring med løsninger som beskrevet ovenfor. Vi er ganske enkelt de bedste til at hjælpe dig.

Når vi skal hjælpe dig med din nye belysning, vil arbejdet ofte kunne udføres løbende imens din butik har åbent.

Vi har nemlig specialiseret os i at opsætte belysning så ubemærket som det overhovedet kan lade sig gøre. Konkret fungerer det på den måde, at vi skifter et modul af gangen, sådan at du kan holde åbent og drive din forretning under hele processen.

Naturligvis vil der potentielt kunne opstå situationer, hvor vi kan blive nødsaget til at slå strømmen helt fra, men vi arbejder altid så hensynsfuldt som muligt. Hos Koldt & Ryø El udviser vi altid stor respekt for dine værdier, dine ansatte og for dine lokaler.

Kontakt os allerede i dag på 39 65 75 33, og lad os hjælpe med udskiftning af belysning i din forretning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilbud på belysning

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på butiksbelysning. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: